Thursday, 22 March 2012

Panas + Hangat = Tension !

Assalamualaikum/Salam sejahtera.




WUUARGHHHH!!! Aku panas hati,panas kepala,panas badan,panas semua,anggota badan akulah!! Geram gila! Tambah-tambah kalau nampak sampah berselerak! Bilik berselerak! Rumah selerak! Kan-kan? 1hari kalau tak sejukkan diri asyik panas jeayhhh!! Yang pasti arini mmg hari yang memenatkan bagiku! Dalam kelas tadi sempat gak tidur kjap jer,10minit! Haish!! Bila balek sekolah sampai rumah,ada kelas tambahan plak kul 4ptg!! Memang penatkan?HAHA(sempat plak aku gelak).Dah arr,tangan penat menaip,bye blog i will check you next month,sesaper nak aku nyer FB cari email ini: An_Manja97@yahoo.com,atau Nadzirah Ismail,nama FB aku.

Tolong SAYA .

Assalamualaikum/salam sejahtera.


Adik,sorry selama ini akak banyak menyusahkan adik,tapi betul akak nak adik jadi adik angkat akak. Wuuu,kalau akak dengar nama Adilah,teringat pulak kat adik. HAHA,serius,adik membuatkan akak terpikirkan adik. Hmm? Ya Allah. Tolong buatkan dia selesa bila ada kakak angkat mcm ni,hmm,sangat mengharap. Okaylah! BYE !

Friday, 16 March 2012

You make me sad everytime ~

Assalamualaikum/salam sejahtera.

Hye adik, HAHA, adik buat akak sedih lagi kali ini.Bila akak write diary akak tentang adik, akak menangis, sedih, dan pilu. HAHA! Hurmm,i'm serious.Ingat lagi tak  firstly kita kenal,macam biasa kan? HAHA!, funny kan? hohoo. Aisey~da tak larat nak gelak dah. Ermm, adik comel,sampai tak tau nak cakap apa dah. Hmm, kirim salam tau kat friends adik. Haha! Kbaii ! 



#Don't you make me sad dear~.